Ana Sayfa

Yüksek Hızlı Garaj Kapısı

Yüksek Hızlı Garaj Kapısı
  • 2019-11-15 23:22:47

Yüksek Hızlı Garaj Kapısı

Hızlı garaj kapısı yoğun trafik olan site garaj kapısıasansör kapısı ve yoğunlukla fabrikaların sevkiyat rampa kapısı olarak kullanılmaktadır. Endüstriyel motor ve hız sürücü sistemi ile yüksek hızda çalışırken kendisini mekanik yorulmalardan maksimum seviyede korur. 1 mt./saniye hızlara kadar açılma hızı ile maksimum trafik ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Güçlendirilmiş dokumaya sahip, esnek PVC branda taşıyıcı aksam içine alüminyum lamellerin yerleştirilerek hazırlanmış perdesi ile hem dayanıklı hem de uzun ömürlü bir performans ile birlikte garaj asansörleri ve yük asansörlerinde yüksek sayıda açma kapama trafiğine gerek duyulan tüm mahallerde mükemmel çözüm sunarlar.

 

Dormatik olarak sürekli servis ihtiyacına son veren oldukça hızlı ve sessiz çalışan yüksek hızlı garaj kapıları ile otopark girişiniz için ihtiyaçlarınızın tamamını karşılamaktayız. Durmadan giriş çıkışlar için aşırı yoğun kullanıma uygun olan otomatik garaj kapıları ideal çözüm olmaktadır. Hızlı otomatik garaj kapılarında kapı ebatları ile orantılı olarak seçilen motor türleri standart olarak uzaktan kumanda kontrolü ile çalışabilmektedir. Uzaktan kumanda kontrol sistemine ilave olarak tüm uzaktan kumanda sistemleri ile de çalışabilme özelliğine de sahiptir.

 

 

Hızlı garaj kapıları sistemleri tamir, bakım ve servis ihtiyaçlarınız için uzman ekimizle hızlı servis anlayışımız ile hizmet etmekteyiz.  0216 309 5770 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.