Ana Sayfa

Yükleme Rampası

Yükleme Rampası
  • 2019-10-25 02:17:48

Yükleme Rampası

Yükleme Rampaları çoğunlukla yükleme yapılan araç yüksekliklerinin farklı olduğu durumlarda son derece esnek ve kolay kullanılırlar. Standart ebatlardaki ithal modellerin dışında yerinize uygun olarak özel ölçülerde de imalat yapabilmekteyiz.

 

En yaygın olarak imal edilen ve uygulanan rampalar 2000 mm genişlik ve 2500 mm uzunluğa sahip menteşeli yükleme rampalarıdır. Bu ölçülerin dışında 2200 mm genişlik, 3000 mm ve 3500 mm uzunluklarda da yükleme rampaları imal edilmektedir. Bu ölçüler dışında gereksinim duyulduğunda özel ölçülerde de imalat yapılabilmekteyiz. Yükleme Rampası diğer adı ile “seviye ayarlayıcılar” ünite ve kamyonların seviyelerine gelebilmek için kullanılan basamaklardır. Yükleme rampalarında bulunan özel emniyet sistemi sayesinde yükleme yapılan aracın alçalması ve yükselmesine eşit olarak kendisi de alçalabilir ya da yükselebilir. Çoğunlukla 6 ton kadar ağırlık taşıyan yükleme rampaları kullanışlıdır.

 


İş ve işçi güvenliğini ön planda tutan, kaliteli ürünler üretmek amacıyla kurulmuş olan firmamız yükünüzle aracınıza köprü olarak tüm yükünüzü taşıyoruz. Yükleme sistemleri. dik rampa, menteşeli rampa. mobil yükleme rampası. seyyar yükleme rampası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.