Ana Sayfa

Yana Kayar Otomatik Kapı Sistemleri

Yana Kayar Otomatik Kapı Sistemleri
  • 2019-10-21 00:09:20

Yana Kayar Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik yana kayar kapı imalatı ve tamiri ihtiyaçlarınızda montaj hizmeti de veren firmamızdan 7/24 her türlü destek alabilirsiniz.


Alandan tasarruf sağlayan, işlevsel ve estetik Sürme - Yana Kayar Kapılar için uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyetli 7/ 24 servis desteği için buradan detaylı olarak inceleyebilir ve en uygun fiyat teklifini alabilirsiniz. Yana kayar kapı sistemleri ile hem alandan tasarruf eder hem de sürgülü ve raylı kapılar ile mekanınıza güzel bir tasarım katabilirsiniz.


Bu kapı türü, yekpare, seksiyonel ve sarmal garaj kapılarından farklı olarak yukarı doğru değil yana doğru açılır. Firmamız işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı sürme yana kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. Yana kayar kapılarda çoğunlukla ray üzerinde kayan tek bir kanat mevcuttur. Bu tip girişlerde, açma kapama fazlarında kapının kayabilmesini sağlayan uzun ve dar bir boşluğa ihtiyaç vardır. Bu kapılar; geniş girişler, yokuşlara yerleştirilmiş girişler, veya dairesel kapıların açılması için yeterli alan olmayan durumlarda en ideal alternatiftir. Otomatik yana kayar kapı fiyatları hakkında bilgi almak için bizim ile iletişime geçip gerekli olan bilgileri iletmeniz yeterlidir. En kısa sürede size fiyat hakkında bilgilendirme yapılır ve keşif için randevu verilir.