Ana Sayfa

Teleskopik Kapı - Dormatik

Teleskopik Kapı - Dormatik
  • 2019-10-03 17:11:54

Teleskopik Kapı - Dormatik

Teleskopik Kapı, Fotoselli Kapı, Bariyer, Panjur, Kepenk Satış Servis Hizmeti. Tüm marka ve model Ürünlerde servis hizmeti 7/24 02163095770 arayabilirsiniz.

Yana kayar kapılar denilen teleskopik kapılar kısıtlı ve dar alana sahip bina iç ve dış girişlerinde yüksek açılma genişliği verir ve bu sayede yaya trafiğinin uygun olarak yönetilmesine katkı sağlar. Teleskopik kapı sistemleri dar alanlarda geniş açılım için tasarlanmıştır.Teleskopik kapılar son derece sağlıklı ve sık kullanıma uygun ürünlerimizdendir. Uygulama alanına göre;  Çift yöne hareketli ve Tek yöne hareketli açılır olarak farklı modeller kullanılabilir.

 

Kapı kanatlarının açılma kapanma hızını, genişliğini ve duraklama sürelerini son kullanıcılar programlama ünitesinden ya da sadece yetkili servise otomasyon paneli içinden ayarlanabilir. Kanat açılma prensibi olarak; Tek yöne: 1 sabit kanat + 1 hareketli kanat, 2 hareketli kanat. İki yöne: 2 sabit kanat + 2 hareketli kanat, 2 hareketli kanat + 2 hareketli kanat. Teleskopik kapılar, market girişleri, galeriler gibi yoğun insan trafiğinin akışını kolaylaştırmak gereken geçiş noktaları ile dar kapı alanlarında geniş açıklık sağlamak amacıyla kullanılır.

 

Dormatik Teleskopik Kapılar

-Dormatik teleskopik kapılar fonksiyonel olmakla birlikte Kişisel gereksinim doğrultusunda çeşitli kullanım fonksiyonlarına da sahiptir.

-Çalışma hızı, açılma aralığı, bekleme süresini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

-Dormati teleskopikkapılar tek ya da iki yana açılma imkanı ile farklı seçenekler sunar.
-Gelişmiş mikro işlemcisi ile açma-kapama mesafelerini otomatik ayarlar ve her türlü kullanım hatalarında sinyal verir. Ayrıca kullanım hatalarından doğan arızaların doğru saptanmasını sağlar.
-Kullanıcının isteklerine göre otomatik açılma-kapanma, açık, kapalı vb. fonksiyonları vardır.
 

Teleskopik kapı fiyatları ve teknik destek için de bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yılların deneyimi ile çalışan uzman kadrumuzla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.