Ana Sayfa

Sensörlü Kapı Sistemleri

Sensörlü Kapı Sistemleri
  • 2019-10-13 00:14:04

Sensörlü Kapı Sistemleri

Dormatik otomatik, sensörlü kapı sistemleri, bir çok kurum ve kuruluşa uyguladığı kaliteli ürün ve hizmeti siz değerli müşterilerine kalite ve hizmetin yanı sıra fiyat olarak da avantaj sağlamaktadır.Giriş çıkışlarda kapınını kendiliğinden açılmasını sağlayan sensörler konfor ve rahatlığın yanı sıra hijyen de sağlamaktadır. Bahçe kapıları, Fotoselli kapılar, garaj kapıları gibi sensörlü kapılarda sensör ayarı yaparak kapı açılma mesafesini belirleyebilirsiniz.

Sensörlü Kapı Tamirinde Dormatik

Sensörlü kapı tamirinde teknik bilgiye sahip olmakla beraber tüm otomatik kapı sistemlerinin tamir bakım ve onarımı konusunda da hizmet sunmaktayız. Otomatik kapı tamir servisi konusunda uzman kadrosu, yetkili servis sertifikalı elemanlarıyla, fotoselli kapı, otomatik cam kapı, seksiyonel kapı, endüstriyel kapı, bahçe kapısı, bariyer otopark giriş sistemleri, garantili yedek parça çeşidi ile çözümler sunmaktayız. Firmamız sizlerden gelen talep doğrultusunda mişteri memnuniyetini esas alarak zaman ve çözüm odaklı sizlere hizmet sunmakta ve arızanın giderilmesi için parça değişimi, bakım tamir, onarım yaparak otomatik kapınızı ilk günkü gibi çalışır vaziyette teslim eder.
 

Sensörlü Kapılarda Çalışma Sistemi

Sensörlü kapıların birçok çeşidi bulunmakta ve en çok kullanılanı ışık algılayıcısı ile çalışandır. Kurulan ışık bariyerleri kapının otomatik hareket etmesini sağlar. Örneğin bir sensörlü kapıya özel bir ışık kaynağı eklenir ayrıca ışık kaynağı algılayıcısı da sensörlü kapıya koyulur. Işık kaynağı ve ışık algılayıcısı arasına herhangi bir şey girdiğinde ışık kesileceğinden dolayı kapı açılır.

 

Deneyimli teknik kadromuz ile kaliteden ödün vermeden sensörlü kapılarda üretim, montaj, tamir, bakım hizmetleri yapmakta ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.