Ana Sayfa

Seksiyonel Kapı - Endüstriyel Kapı

Seksiyonel Kapı - Endüstriyel Kapı
  • 2019-09-17 23:48:39

Seksiyonel Kapı - Endüstriyel Kapı

Seksyonel kapı sistemleri yan duvarlara ve tavana monte edilerek yönlendirici kolların aracılığı ile hareket eder. Otomasyon sistemi ile hareket eden seksiyonel kapılar yangınlara, kuvvetli rüzgara, parmak sıkışmalarına karşı güvenlik önlemleri olan, sürtünme ve darbeden etkilenmeyecek şekilde tasarlanan ve yüksek seviyede güvenlik kullanımı sağlayarak depo, fabrika gibi endüstriyel sektörler için ideal çözüm sunmakla birlikte müstakil konutların kapalı garaj girişlerinde, apartmanların ve sitelerin kapalı otopark girişlerinde de tercih edilmektedir. Çalışma sistemi sayesinde araç sahiplerine konfor sağlayan bir uygulamadır. İçi poliüretan dolgulu çelik kaplı panelleri ile güvenli ve uzun ömürlüdür. Sağladığı diğer avantajlar ise hava akımını engeller, oldukça hızlıdır, ses ve gürültü kirliliğine engel olur, nem ve hava kirlenmesini engelleyerek kullanıldığı ortamlarda ısı, ses ve toz yalıtımı sağlar.


Firmamız seksiyonel kapı servis ve tamirinde uzman personel desteği sunmaktadır. Seksiyonel kapı tamiratı gerektiğinde bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Seksiyonel kapı tamirini garantili yapmaktayız. Çeşitli renk ve model seçenekleriyle kullanılması, elektrik kesintilerinde elle açılma özelliğine sahip olması avantajları arasındadır. Yüksek yay baskısı ile dengelenen seksiyonel kapıların bakımı oldukça önemlidir. Büyük avantaj sağlayan bu kapılar periyodik bakımları yapıldığında çok uzun süre kullanılır. Periyodik bakımı yapılırken, yayların aynı kalitede çalışıp çalışmadığına, güvenlik özelliklerinde bir eksiklik olup olmadığına bakılmalı, gerekli bölgeleri yağlama çalışmaları yapılmalıdır. Bakım dışında arıza sorunlarında hızlı müdahale edilerek seksiyonel kapıların bulunduğu bölgelerdeki enerji kaybı en az düzeye indirilmeli.

Firmamız, yüksek kalite, TSE standartları ve garantili çözümleriyle ve seksiyonel kapı fiyatlarında uygun ödemelerle yıllardır hizmet sunmaktadır.