Ana Sayfa

PVC Sarmal Kapı

PVC Sarmal Kapı
  • 2019-11-05 00:32:37

PVC Sarmal Kapı

Pvc Sarmal Kapılar, yoğun araç trafiği gerektiren ve iç ortam hava koşullarının dış ortamdan minimum seviyede etkilenmesinin istendiği mekanlarda oldukça ideal çözümdür.

 


Esnek PVC branda sistemi sayesinde oldukça uzun ömürlü ve güvenli sistemlerdir. Sabit hızlı açılıp kapanan modelinin yanı sıra esnek kalkış ve durma hızlarına sahip iki ana model olarak sunulmaktadırlar. Tesislerdeki aşırı trafik yoğunluğunu ve enerji kaybını minimuma indirdiği için pvc hızlı kapılar her zaman müşterilerimizin tercih nedeni olmaktadır. Sarmal hızlı pvc kapı işletmelerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilebilir. Bu kapıları firmalar, içi veya dış bölgelerde kullanabilir. Sabit bir alan üzerine kullanımının olmaması esnek bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Firmalar ihtiyaçlarına göre yapı içi bölgelerde rahatlıkla sarmal pvc kapı tercih edebilirler. Ayrıca dış bölümlerde de kullanılması geniş bir kullanım alanı sağlamaktadır.

 

Pvc yüksek hızlı branda kapılar esnek yapısı ve hızlı çalışma performansları ile son derece kullanışlı kapılardır. İki farklı modeli bulunan pvc branda kapılar hem iç mekanda hemde dış mekanda kullanılabilirler. İşletmenin ihtiyacına göre iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Personelin hızlı, güvenli ve konforlu çalışmasına olanak veren Hızlı PVC Kapılar; dış ortamdan gelebilecek toz, pislik ve nem gibi istenmeyen maddelerden iç ortamı korur. Sarmal kapıların bir diğer artısı da ısı kaybını minimum seviyede tutarak enerji tasarrufu sağlamasıdır. Özellikle soğuk hava depolarınca yoğun olarak talep gören sarmal kapılar acil çıkış kapısı olarak da tercih edilmektedir.

Hızlı Pvc Kapılarda kullanılan brandalar darbeler karşısında esneyerek kapının dayanıklılığını arttırır. Branda yırtılmaları ise kısa sürede ve uygun fiyatlarla tamir edilebildiğinden müşterilerimizi olumsuz etkilemez.