Ana Sayfa

Panjur Sistemleri

Panjur Sistemleri
  • 2019-10-30 23:58:31

Panjur Sistemleri

Otomatik panjur sistemleri; şıklık ve zerafetten ödün vermeden estetik görünüm sağlayan bir korunma sistemidir. Rüzgar, yağmur ve aşırı sıcakların yarattığı bütün olumsuz koşullara karşı üstün bir koruma sağlar. Özellikle, dükkan ve mağazaların korunmasında da en gerekli güvenlik sistemleridir.

 

Her türlü projeye mükemmel uyum sağlayan Dormatik Panjur Sistemleri, bina dış yüzeyine taşmayan ve pencere üzerine uygulanan monoblok panjur sistemleridir. Laminasyon seçenekleri, estetik görünümleri ve işlevsellikleriyle mimari ve dekoratif beklentilerinizi karşılar.

 


 

 

Otomatik panjur modelleri, firmamız tarafından üretilen fonksiyonel yapısı ve teknik özellikleri bakımından müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Kullanım açısından ve teknik özelliklerine bağlı olarak, birçok farklı modeli olmak üzere tercih edilebilmektedir.

 


 

 

Otomatik Panjur Sistemi Avantajları

 

Panjur sistemleri kapatıldığı zaman, kullanıldığı alanın dış çevreden gözlenmesine engel olur. Böylece, hem mahremiyet kalkanı oluşturur; hem de hırsızlık olaylarının önüne geçer.

 

Doğal olaylara ve olumsuz iklim şartlarına karşı koruma sağlar.

 

Ev eşyalarını, mobilya ve elektronik eşyaların satıldığı ya da depolandığı yerleri; güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korur.

 

Otomatik panjurlar, estetik formlarda tasarlanabildiği için, dekoratif bir koruma kalkanı oluşturmaktadır.

 

Yüksek derecede ses yalıtımı sağlar ve gürültü kirliliğini önler.

 

Hiçbir müdahaleye gerek duyulmadan, kendiliğinden açılıp kapandığı için; hasta ve yaşlılar için pratik çözümler oluşturur.

 

 

 

 

Panjur sistemleri, fotoselli kapılar, garaj kapıları, seksiyonel garaj kapıları ve endüstriyel kapı sistemleri estetik ve konforun yanında güvenlik fonksiyonuna da sahip bu ürün ve hizmetleri uzman kadromuz ile müşterilerimize sunmaktayız.