Ana Sayfa

Otomatik Panjur - 02163095770

Otomatik Panjur - 02163095770
  • 2019-09-27 10:48:14

Otomatik Panjur - 02163095770

Otomatik panjurların üç farklı sistemi bulunur. Son teknolojik sistemlere sahip Monoblok kutulu panjur, dıştan takma panjur ve detay (gizli kutulu) panjur çeşitleri tercihe ve kurulum alanlarına göre değişmektedir. Kaliteli malzemelerle üretim yaptığımız için sürekli kullanımlarda bile Dormatik olarak garanti vermekteyiz.


Ev ve iş yerinizle uyum ve bütünlük sağlayan bu sistemler her ortamda güven, ısı tasarrufu ve azami sızdırmazlık konusunda fayda sağlarlar. Ayrıca;

-Toza ve güneşe karşı koruma

-Hırsızlara karşı emniyetli ve güvenli

-Uzaktan kumanda ve buton sistemi

-Motorlu ve motorsuz uygulama

-Göze hitap eden estetik görünüm

-Opsiyonel zaman ayarlı sistem

-Güçlü, güvenli ve sessiz motorlar

-Darbe ve patlayıcı maddelere karşı dayanıklılık

-Dekoratif ve güvenli kullanım

Motorlu panjur sistemlerinde pencerenin yüksekliğine göre panjurun oluşturduğu rulo, farklı ebatlardaki orijinal alüminyum kutuya sarılabildiği gibi, PVC monoblok kutu veya mimari detaya gizlenmesiyle de uygulanabilmektedir.

Neden Dormatik Otomatik Panjur

Otomatik panjurlar; yapımında ve montajında kullanılan malzemeler sayesinde; ısı, ses ve ışık izolasyonu sağlar. Böylelikle, bütçenize destek olur. Dormatik olarak ürünlerimiz, birçok çeşitli modeldedir ve tüm ürünlerimiz, teknik olarak mimari yapıya uygun olan renk seçeneklerine sahiptir. Ürünlerimizin içeriğinde kullanılan alüminyum malzemesi, paslanmadığı için; ürünlerimiz oldukça uzun ömürlüdür. Son teknolojik sistemlerle Dormatik güvencesiyle; uzun ömürlü, çözüm odaklı, estetik bir kullanım deneyimi ile hizmet vermekteyiz.


Otomatik panjurlarda uygun fiyatlar kaliteli malzeme ve işçilik esası ile yıllardır hizmet sunmaktayız. 0216 309 5770