Ana Sayfa

Otomatik Kepenk Fiyatları

Otomatik Kepenk Fiyatları
  • 2019-10-10 17:18:28

Otomatik Kepenk Fiyatları

Otomatik kepenk imalat, montaj, tamir servisini ekonomik fiyata yapan Dormatik'te her ihtiyaca ve her ortama uygun kepenk çeşitleri bulabilirsiniz.
 

Yüzde yüz müşteri memnuniyetini yüzde yüz kaliteli hizmeti ile sağlayan firmamız otomatik kepenk sistemlerinde, motorlu kepenk ve tüm kepenk sistemlerinde maksimum güvenlik ve koruma sağlar. Güvenliliğinizin sorumluluğunu ürün kalitemiz ve garantili işçiliğimiz ile hassasiyetle üstlenmekteyiz. Kepenk modellerimiz darbe ve patlayıcı maddelere karşı dayanıklı, dış cephenize uygun alternatif renk seçenekleri ve dış hava şartlarına karşı uzaktan kumandalı ya da butonlu olarak açma güvenliğine sahiptir. Firmamız 7/24 servis desteği sağlamaktadır.


Otomatik kepenk servisi, Otomatik Fotoselli Kapı, Otomatik Bahçe Kapısı, Otomatik Seksiyonel Kapı, Otomatik, Motorlu Kepenk Kapı Tamiri, Servisi, Fiyatlari, Kepenk Sistemleri, Tamir 7/24 Acil Servis hizmeti kapsamında bize ulaşabilirsiniz.

Kepenk kullanımında servisimizin uyarıları dikkate alınarak kullanırsa kepenk daha verimli çalışarak arıza yapmaz. Kepenk bir yere takılıp sıkışır kepenkin motoru hareket  ederek kepenk tamamıyla kilit vaziyetinde sıkıştırıp, durma noktasında duramadığı için motor ve diğer çalışan aksamlar yara alır yada hasar görürler, sıkışan kepenk hemen durdurunuz, kepenk elektronik parçalarının motor, alıcı kart, kumanda  v.b gibi kısımların mutlaka su ile temas etmeyecek şekilde yerleştirilip korunmalıdır , aksi taktirde arıza yaparlar, ses yapan kepenkleri kesinlikle çalıştırmayın, çalışırlarsa daha fazla hasar oluşturur, hemen servis çağırıp kontrol ettirmelisiniz.

 

Firmamız otomatik kepenk fiyatları için ücretsiz keşif hizmeti vererek fiyat belirlemektedir. Bizlere 02163095770 iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.