Ana Sayfa

Otomatik Kapı Sistemleri Tamir Ve Bakım

Otomatik Kapı Sistemleri Tamir Ve Bakım
  • 2019-11-13 00:54:22

Otomatik Kapı Sistemleri Tamir Ve Bakım

Otomatik Kapı Sistemleri Tamir, Bakım ve Montaj hizmetlerinde hızlı servis, birinci sınıf malzeme ile çözüm ve memnuniyet esaslı çalışmaktayız.

 

 

 

Arızaların giderilmesinde uzman ekibimiz ile yerinde tamir ederek kalıcı çözümler üreterek, Montaj, tamir ve bakım hizmetimizde birinci sınıf malzeme kullanmaktayız. Ayrıca ekonomik servis ücreti ve uygun tamir fiyatları ile garantili tamir ve montaj hizmeti vermekteyiz. Dormatik olarak tüm tamir hizmetlerimizde orjinal yedek parça kullanarak Kaliteli ve Garantili servis hizmeti sunmktayız.

Firmamız otomatik kapı sektöründe yıllarca hizmet vermiş bir uzman bir ekibe sahiptir. Bu deneyimi ile otomatik kapı uygulamaları imalat, montaj ve tamir işlerinde bir çok başarılı projeye imza atmıştır.

Nice,Bft ,Faac, Genius , Allmatic ,Ditec , R-TEC , Geze , Sesamo , Manusa ,Dorma , Mosel ve birçok Markaların teknik servis hizmetlerini veriyoruz.

 

 

 

Otomatik bahçe kapısı , fotoselli cam kapı , bariyer ,  garaj kapısı , kepenk ve seksiyonel kapı sistemleri için tamir, bakım ve montaj servisimizden herz aman en kaliteli hizmeti en uygun fiyata alabilirsiniz.