Ana Sayfa

Otomatik Kapı Fiyatı - Dormatik'le Uygun Fiyatlı Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı Fiyatı - Dormatik'le  Uygun Fiyatlı Otomatik Kapı Sistemleri
  • 2019-09-10 11:29:22

Otomatik Kapı Fiyatı - Dormatik'le Uygun Fiyatlı Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik kapı fiyatını otomatik kapının yapımı, imalatı, montajı süresinde kullanılan malzeme ve firmanın kar payı belirlemektedir. Uygun fiyatlarımız için iletişime geçebilirsiniz. 0216 309 5770

Bize ulaştığınızda biz, kullanım amacınızı, kapı ölçüsünü, kapı modelini belirledikten sonra size otomatik kapı fiyatını sunuyoruz. Tüm işlemlerimiz karşılığında faturanız mutlaka kesilir. Fiyat ve iş teklifimiz üzerinde söz ile anlaştığımızda sözlü anlaşmamız muhakkak yazılı hukuki sözleşmeye dönüştürür ve imza altına alırız.


 

Otomatik kapı teknik özellikleri

  • Birçok farklı renkte ve tasarımda olan modelleri web sitemize bakarak inceleyebilirsiniz. Montaj işlemleri uzman personeller tarafından birkaç saat içerisinde gerçekleşmektedir.

  • Yedek parçalar ve onarımlar için de Dormatik olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Otomatik kapılar sessiz çalışma prensibinin yanı sıra ısı ve ses yalıtımı da sağlamakta olan duyarlı kapı modelleridir. İç kısmın güneş ışığından ve ısısından faydalanmasını sağlar. Giriş sistemleri tamamen elektronik devrelerle çalışmaktadır.

  • Kilit ve menteşe gibi sistemleri yeniden yapılandırılmıştır.

Kapı cam modelleri kullanım alanları nerelerdir ? Hastane, sağlık ocağı, market, tren / metro istasyon ve garları, kamu binaları, otomobil sergileme alanları, havalimanları, AVM’ler, oteller ve fabrikalar gibi pek çok yerde ihtiyaç duyularak kullanılmaktadır. Ayrıca, otomatik kapı sistemleri ihtiyaca göre boyut değiştirebilirler.


 

Otomatik kapı fiyatı aynı zamanda kapı ölçüsüne, kapının kullanımına, kapının modeline göre değişiklik gösterir. Fiyatlar konusunda daha detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. 0216 309 5770