Ana Sayfa

Otomatik Döner Kapı Sistemleri

Otomatik Döner Kapı Sistemleri
  • 2019-11-12 02:02:03

Otomatik Döner Kapı Sistemleri

Dormatik olarak geniş dizayn seçeneği ile birlikte görsel, teknik ve ekonomik açıdan ideal çözüm olan Otomatik Döner Kapı sistemleri'ni hizmetinize sunmaktayız.

 

 

 

Otomatik döner kapıların manuel döner kapılardan farklı giriş ve çıkışlarda bulunan radarlar sayesinde bir motor mekanizmasıyla döndürülen ve akıllı güvenlik sistemleriyle donatılarak enerji tasarrufunun dışında insan geçişlerindeki güvenliği sağlayan en kullanışlı sistemsel ürünleridir. Dikey ve yatay sıkışma sensörleri, elektrik kesintilerinde manuel çalışma, döner kapı içerisinde panik durumunda kanatların tamamen açılarak katlanması, dönüş esnasında kapı kanadının itme ile zorlanması durumunda dahi duraklamadan sürebilmesi, engelli kişilerin geçişini kolaylaştıran yarım hızla dönüş gibi pek çok yeni özelliği ile Dormatik Otomatik Döner Kapıları sorunsuz giriş yapmak için imkan sağlar. Firmamız Otomatik Kapı Sistemlerinde Avrupa standardında en son teknolojik ürünler kullanılmakta ayrıca bu çalışma sistemi sayesinde döner kapıların arıza verme olasılığı en aza indirgenmiştir. Otomatik döner kapılar düzenli bakımları yapıldığı sürece uzun yıllar sorunsuz çalışabilirler. Aynı zamanda servis ve bakım maliyetleri de oldukça ekonomiktir.

 

 

 

Isı, ses, toz gibi dış etkenlere karşı sağladığı yüksek verimli izolasyon kapesitesiyle teknik açıdan binalarınızda bütünlük sağlarken, şık görüntü ve renk seçenekleriyle estetiğinide bütünleyici özel bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Döner kapılar genellikle üç veyahut dört kanatlı olmaktadırlar.

 

Üç Kanatlı Döner Kapılar ; Orta konsolda bir mile bağlı ya da konsol ile birlikte dönen, üç düz kanat ve dairesel yan sabitlerden oluşur. Geçiş genişliği az, iç boşluğu daha geniş döner kapılardır. Break-out özellikli üretilebilirler.

 

Dört Kanatlı Döner Kapılar ; Orta konsolda bir mile bağlı ya da konsol ile birlikte dönen, dört düz kanat ve dairesel yan sabitlerden oluşur. Geçiş genişliği fazla, iç boşluğu daha dar döner kapılardır. Break-out özellikli üretilebilirler.

 

 

 

Dormatik, deneyimli kadrosu diğer ürünlerinde olduğu gibi Otomatik Döner Kapı Sistemleri'nde de sizlere en kaliteli hizmeti sunmanın gururunu yaşıyor.