Ana Sayfa

Otomasyon Kapı Sistemlerinde Dormatik

Otomasyon Kapı Sistemlerinde Dormatik
  • 2019-09-19 23:24:12

Otomasyon Kapı Sistemlerinde Dormatik

Dormatik olarak otomasyon kapı sistemlerinde 7/24 servis hizmeti ile kesintisiz ve hızlı çözümler sunmayı amaçlamaktayız.

 

Güvenliği sağlayan Otomasyon Kapı Sistemleri yaya ve taşıtlar için geçiş kolaylığı sağlarken zamandan da tasarruf sağlar. Firmamız tüm ürünlerinde uygulanacak yere göre en uygun tasarımlar yaparak, estetik ve dekoratif görünümlü darbelere ve patlamaya dayanıklı profil sistemi elektrik kesintilerinde manuel kullanım özelliği olan ayrıca teknoloji imkanları dahilinde en iyi sonuçlar elde edilecek ürünlerin imalatını ve servis hizmetini sağlamaktadır. Otomasyon kapı sistemlerine dahil olan ürünlerimiz arasında otomatik kapı, kayar kapı, fotoselli kapı, döner kapı, manuel döner kapı, telekobik kapı, seksiyonel kapı, dairesel kapı bulunmaktadır.


 

Uzaktan kumandalı otomasyon kapı ihtiyaçlarınıza yıllardır kaliteli ve etkin çözümler üreten firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Daima gelişen teknolojiyi yakından takip eden firmamız sektörde en kaliteli ürünlerini ve hizmetlerini sunmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Yaptığımız hizmetlerin yanında konusunda uzman ve aktif ekiplerimiz ile İstanbul içerisinde bariyer, kepenk ve kapılarınız ve otomasyon kapı sistemleri için garantili servis hizmetimizden 7/24 bizimle iletişime geçerek yararlanabilirsiniz.