Ana Sayfa

Mantar Bariyer

Mantar Bariyer
  • 2019-09-15 23:44:07

Mantar Bariyer

Dormatik olarak kurduğumuz mantar bariyer sistemleri onlarca yıl sonra bile ilk günkü dayanıklılığı ile hizmet vermektedir.


Mantar bariyer sistemleri güvenlik gerektiren yerlerde araç giriş çıkışını kontrol etmek için tercih edilir. Mantar Bariyerler aynıı zamanda istenmeyen ve tehdit olabilen araçların geçişini engelleyen, paslanmaz çelik veya elektrostatik boyalı gövdesi olan bir güvenlik ekipmanıdır. Uzaktan kumanda ile kontrol edilerek çalştırılan Mantar bariyer yol ile aynı hizaya gelerek araç girişine izin vermez. Bu sistem saatte 100 km hız ile gidebilen aracı bile durdurabilecek dayanıklılığa sahiptir.

Çoğunlukla yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kullanılan mantar bariyer sistemleri günümüzde alışveriş merkezi, endüstriyel tesis, fabrika, plaza, otel girişleri ve belediyelerin yayalaştırma projesi uygunladıkları sokak ve caddelerde kullanılmaktadır. Mantar bariyerler, hidrolik, pnömatik, manuel ve sabit mantar bariyer olmak üzere dört çeşittir. İhtiyaç duyulan güvenlik seviyesine göre çeşitli çap ve yüksekliklerde yapılan mantar bariyerlerin üzerinde görsel uyarı olarak reflektif bantlar ya da ledli uyarı sistemleri mevcuttur.

Otomatik kapı, bariyer, kapı motoru, otomasyon ve servisi ile her konuda yardım alabileceğimiz firmamız yılladır sizlere kesintisiz ve sürekli hizmet vermeye devam etmektedir. Otomatik bariyer sistemleri %100 çalışma sürekliliği için tasarlanmıştır. Motor'da bulunan termik kontrol sistemi ile aşırı ısınma ve zorlamalara karşı motor koruma altına alınır. Bariyer sistemlerimiz komple 304 paslanmaz ve boyalı çelik  gövde ile çürüme ve paslanmaya karşı koruma altına alınmıştır.