Ana Sayfa

Kollu Bariyer Sistemi

Kollu Bariyer Sistemi
  • 2019-10-22 02:28:23

Kollu Bariyer Sistemi

Firmamız kollu bariyer sistemleri ve diğer ürün çeşitlerinde her bütçeye uygun ödeme kolaylığı ile hizmet sunmakta ayrıca servis desteği sağlamaktadır.

Dormatik Kollu Bariyerler estetik görünümü, hava şartlarından etkilenmeyen paslanmaz çelik dış kabini ve güçlü motoru ile uluslararası standarda ve kaliteye sahiptir. Bariyerlerin üzerindeki fotoseller sayesinde araç geçişi tespit edilip araç geçene kadar bariyer kolunun indirilmesi önlenir. Bu sayede olabilecek kazalar önlenmiş olur. Çalışma hızı ise kullanıcının ihtiyacına yönelik ayarlanabilir. Kollu Bariyer istenirse uzaktan kumanda, manuel buton, kart okuyucu gibi alternatif aksesuarlarla kumanda edilebilir. Ayrıca giriş genişliğine bağlı olarak farklı kol uzunlukları kullanılabilir. Çeşitli alanların girişinde veya trafik kontrol noktalarında araç giriş çıkışını kontrol altında tutmak ve sınırlı sayıda araç girişi sağlamak amacıyla kullanılan kollu bariyer sistemleri, sitelerin veya resmi kurumların girişlerinde de güvenlik amacıyla kullanılmakta ayrıca kullanılacak alanın büyüklüğüne veya amacına göre çeşitli şekillerde dizayn edilebilen kollu bariyer sistemleri, mantar bariyer sistemleri olarak da bilinmektedir.

 

Dormatik Kollu Bariyer Sistemleri

Bariyerin dış yüzeyinin çeşitli hava şartlarına karşı dayanılıdır.

Çarpma ihtimaline karşın bariyerin tümüyle kırılmasını önleyecek ek tedbirler mevcuttur.

Bariyerin motor hacmi

Bariyerin ortalama elektrik akımı

Bariyerin çalışma sıcaklığı

Bariyer kontrol sistemi, durma prensibi, fotosel eklentisi

Emniyet fotoseli

Uzaktan kumanda alıcısı

Kol rengi

Manuel kontrol mekanizması

CE Belgesi

ISO 9001-2000 ve TSE hizmet yeterlik belgesi

Yedek parça garantisi mevcuttur.

 

Firmanızın otopark kısmına veya AVM gibi ziyaretçi trafiğinin sık olduğu alanlara bu sistemi kurmak isterseniz de dilediğiniz aralıklar üzerinden kollu bariyer sistemini çok daha kullanışlı kılabilir ve kullanım alanı yaratabilirsiniz. Firmamız ürünlerinden tedarik edebilmek ya da ürünlerimizi incelemek için web sitemizden bakabilir, bizlerle iletişime geçebilirisiniz. Firmamız diğer ürün çeşitlerinde ise her bütçeye uygun ödeme kolaylığı ile hizmet sunmakta ayrıca servis desteği sağlamaktadır.