Ana Sayfa

Kollu Bariyer Geçiş Sistemleri - Dormatik

Kollu Bariyer Geçiş Sistemleri - Dormatik
  • 2019-09-29 01:00:42

Kollu Bariyer Geçiş Sistemleri - Dormatik

Kollu bariyer geçiş sistemlerinde en düşük fiyatlar kaliteli ürün güvencesi ile Dormatik'te.

 

Dormatik Kollu Bariyer geçiş sistemleri estetik görünümü ile paslanmaz çelik kabini ve güçlü motoru sayesinde hava şartlarından etkilenmez. Bariyerlerin üzerinde bulunan fotoseller araç geçene kadar bariyer kolunun inmemesini sağlar. Bu sayede olası kazaların önüne geçilmş olur. Kollu bariyerlerin çalışma hızı ise ihtiyaca göre ayarlanabilir. Ayrıca istenirse manuel buton, uzaktan kumanda ya da kart okuyucu gibi alternatifler ile kontrol edilebilir. İstenilirse geçiş kontrol sistemlerine ek olarak bilet alma ve ödeme istasyonları ile ücretli otopark sistemlerinde kullanılabilen sistemler haline dönüşümü sağlanabilir.


 

Dış güvenliği sağlayan kollu bariyer sistemleri çoğunlukla otopark otomasyonlarında tercih edilsede büyük firma, siteler, havaalanları, işletmeler, iş merkezleri, ve resmi kurumların araç çıkış noktalarında da yaygın olarak kullanılır. Firmamız kollu bariyer geçiş sistemleri gün içinde yoğun kullanıma dayanıklı, ucuz yedek parça ve profesyonel tasarımlara sahip bariyerlerdir. Kollu bariyerler ayrıca üst düzey güvenlik çözümleri olan parmak izi, yüz taraması veya daha basit güvenlik çözümü olan kartlı geçiş kontrol sistemleri kullanılarak da tetiklenebilir. Yangın, deprem veya felaket gibi alarmlar durumunda kollar çalıştırılmayacak ve serbest geçiş sağlanacaktır.

Tüm bariyer modellerinde kol mesafeleri maksimum uzunluklarının altına kısaltılabildiklerinden çalışma alanlarında kol uzunlukları açısından yaşanacak durumların önüne geçilmiştir. Kollu bariyer sistemleri elektrostatik toz bayalı gövdeleri ile her türlü dış etkene karşı korumalıdırlar. Bu sayede gövdelerinde yıpranmalara ya da olası hasarların oluşması engellenmiştir. Ayrıca darbeye karşı dayanıklı gövdeleri ile yaşanacak herhangi bir araç çarpması sonucu bariyerin iç mekanizmasının yanı sıra bariyer motoru ve bariyer ana kartının hasar alması da engellemiş olmaktadır.