Ana Sayfa

Kepenk Modelleri

Kepenk Modelleri
  • 2019-10-27 01:48:59

Kepenk Modelleri

Güvenliği, dekorotifliği ve dayanıklıklılığı ile kepenk modelleri Dormatik'te üstelik uygun ödeme kolaylıkları ile.


Kepenk modelleri çalışma mekanizması ve kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir. Firmalar kepenk çeşidini ihtiyacına göre tercih etmektedir. Bu konuda yapacağınız doğru tercih ile işlerinizi güvende tutabilirsiniz. Başlıca kepenk çeşitleri ;

Motorlu otomatik kepenkler

Elektrikli otomatik kepenkler,

Manuel kepenkler

Garajlar da kullanılan manuel ve otomatik kepenkler.

Kapılarda kullanılan manuel ve otomatik kepenkler

Pencereler de kullanılan manuel ve otomatik kepenkler.


Standart Kepenk Sistemleri; Mağaza, depo, işyeri gibi alanlar için günde 4-5 açma kapama yapmaya uygun güvenlik amaçlıdır. Ürünün amacı yoğun kullanım değil, uzun yıllar sorunsuz çalışma ve güvenlik sağlamaktır.


Yoğun Kullanım Endüstriyel Kepenk Sistemleri; Giriş çıkışın fazla olduğu, yükleme alanları, soğuk hava depoları, hijyenik alanlar gibi günde 10’dan fazla açılan noktalarda kepenk büyüklüğü fazla ise 380 volt ile çalışan Endüstriyel Box Motorlar kullanılmaktadır. Sarmal kepenkler çok yoğun ortamlar için uygun olmasalar da güvenlik bileşeni ile çok tercih edilen ve birçok alternatif sisteme göre daha ekonomik ürünlerdir. Gelişmiş kontrol ünitesi seçenekleri ile her türlü kontrol sistemine entegre edilebilirler. Alüminyum, çelik ve galvanizli gibi hammaddeleri kullanarak üretilen otomatik kepenkler zarif bir görünüm sunar. Çalışma sistemleri açısından, motorlu otomatik kepenkler arasında bir fark yoktur. Sadece, çalışması için gereken enerji kaynağı farklıdır. Tüm otomatik kepenklerde olduğu gibi, genellikle açık havada kullanılırlar.