Ana Sayfa

Hızlı Pvc Kapılar

Hızlı Pvc Kapılar
  • 2019-11-06 02:01:35

Hızlı Pvc Kapılar

Endüstriyel hızlı pvc kapılar için satış ve servis hizmeti veren firmamız katlanır pvc kapı, sarmal pvc kapı, endüstriyel kapı sistemleri ve otomatik kapı ürünlerini bulundurmaktadır.

 


Kaliteli ve müşteri memnuniyeti ile hizmet veren firmamız proje aşamasından, satış sonrasına ve servis hizmetine kadar teknik desteğiyle müşterilerinin yanında yer alır. 

İş yerinizde hızlı trafik akışı için çözüm olarak hızlı pvc kapı düşünebilirsiniz. Ayrıca hava akımı iş yerinizde rahatsız edici ise hızlı pvc kapı çözüm olabilir. Sessizlik tercihiniz varsa çalıştığınız yerde bu kapı sessizlik aracı olabilir. Toz, nem, gürültü baş ağrısı, stres, gerginlik yapar ve verimi düşürür. Toz, nem, gürültü gibi dış etkenlerden kurtulmaya hızlı pvc kapı etkin çözüm olabilir. Bir tür izolasyon işlevi de görebilir hızlı pvc kapı.

 

Yüksek Hızlı Pvc ( branda ) kapı; fabrika ve depo alanlarının malzeme giriş-çıkış akışının yoğun olduğu alanlardaki çok sık ve hızlı açılıp-kapanması gereken geçiş noktalarında kullanılır. Bu performans, Hızlı Branda Kapı sevkiyatlarda kolaylık sağlarken aynı zamanda ısı kayıplarını da en aza indirir. 

 

 

 

Hızlı Pvc kapılar stalık ve garanti gerektiren bir çalışmadır. Yılların tecrübesi, tekniği ve becerisi Dormatik'te. Tamirat ve tadilat yeniden yapmaktan da önemlidir. İyi bir tekniğin iyi bir ustalığın olmadığı durumlarda, iş aksar ve iş güvenliğiniz yok olur. Sağlam garantili ve güvenli tamir için bize ulaşmanız yeterlidir.