Ana Sayfa

Hermetik Kapı Sistemleri

Hermetik Kapı Sistemleri
  • 2019-10-03 01:42:39

Hermetik Kapı Sistemleri

Dormatik hermetik kapı sistemleri hijyenik yapıları nedeni ile kendi bünyesinde bakteri ve mikro organizmaların barınmasını engelleyecek şekilde uygun tasarım ve malzemeden üretilmiştir. Sağlık bakanlığının yürürlüğe koyduğu şartnameler sayesinde her geçen gün hastane ve kliniklerde gereklilik olarak yerini almaktadır.

Hermetik kapılar ameliyathane ,labaratuvar ve kayıt stüdyoları gibi sızdırmazlık ihtiyacı olan yerlerde duvar ve zemin üzerine tam temasla kapanır ve bu sayede hava sızdırmasını engeller. Kısacası kimyasal ve partiküler düzeyde hijyen gerektiren tüm ortamlarda kullanılır.


Steril ortamlarda hijyenliğin sağlanabilmesi ve korunabilmesi amacı ile el teması olmadan yaklaşım sensörü ya da dirsek butonları ile açılıp kapanabilen hermetik kapılar aynı zamanda uygun mesafelerde bulunması halinde mekanizma içerisinde gizli gömme tip radar sensörler aracılığı ile de açtırılabilmektedir. Aynı şekilde mekanizma kapağının içerisine gizlenen gömme tip emniyet fotoseli ,radar sensörü ile entegre olarak perde fotosel işlevi de görmekte ve bu sayede hermetik kapılar hareket alanının tamamında güvenli bir hale gelmektedir.



Kullanım alanına göre yada müşterinin talebine göre kanat çeşitleri;

-1 Hareketli

-1 Sabit + 1 Hareketli

-2 Hareketli

-2 Sabit + 2 Hareketli

Kullanım alanına göre yada müşterinin talebine göre kontrol sistemleri;

-Radar

-El Sensörü

-Buton

-Kumanda

-Şifreli Geçiş


Hijyen şartlarını sağlayan ergonomik yapısıyla farklı bir ürün olan Dormatik Hermetik Kapı Sistemleri manuel veya otomatik olarak kullanılabilir. Kullanılan materyallerin cinsi, şekli ve hermetik birleşim özellikleriyle farklı bir tasarim olan firmamız Hermetik Kapı Sistemleri, iç ortamın yanı sıra dış ortamın korunması amacıyla da güvenle kullanılabilir.