Ana Sayfa

Garaj Kapıları - Dormatik

Garaj Kapıları - Dormatik
  • 2019-09-14 00:12:55

Garaj Kapıları - Dormatik

Bir garaj kapısından beklediğiniz her şeyi Dormatik'le deneyimleyin. Üstelik yılların deneyimi ve hızlı hizmet ile.

 

Modern görünümlü olan bir garaj kapısı aracınızı korumakla beraber evinizede değer katar. Bir garaj kapısı ısı, toz ve ses yalıtımı sağlamalı değil mi ? Firma olarak özel tasarımdan tutun hızlı açılıp kapanmasına kadar herşeyi ince detaylarıyla düşünerek ihtiyacınıza tam anlamı ile cevap verecek donanıma sahip garaj kapıları imal etmekte, montaj ve bakım hizmetleri de vermekteyiz.

Peki, bir garaj kapısı daha başka hangi özelliklere sahip olmalı ?

Sessiz mi ?

Hızlı açılıp kapanmalı mı?

Uzun ömürlü olmalı mı ?

Konforlu mu ?

Ya emniyet sistemleri ?

Tabi ki hepsi hatta daha fazlası olmalı. Biz Dormatik olarak diğer hizmetlerimizde olduğu gibi garaj kapılarında da emniyetinizden rahatlığınıza varıncaya kadar kendimizi sorumlu tutmakta ve beklentinizin de üstünde hizmet sunmayı esas almaktayız.

Kötü hava şartlarında aracınızı korumak için garajınıza nasıl bir kapı taktırmalısınız ? Bunun için garaj kapı çeşitlerini yazımızın devamında okuyarak sizin için en ideal kapıyı seçebilirsiniz.


-Seksiyonel Garaj Kapıları

Seksiyonel garaj kapılarının en büyük avantajı dikey olarak açılır ve tavanın altında askıda hareket ettikleri için yerden size tasarruf sağlar. Bu sayede garaj önü ve içindeki alanı en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Seksiyonel garaj kapıları her garaj açıklığına takılabilir ve yekpare kapılara göre 14 cm'ye kadar daha fazla geçiş genişliği sağlar. Ayrıca dört yanındaki uzun ömürlü elastik ve dış hava koşullarına dayanıklı contalarla dış ortamdan en iyi şekilde yalıtılmıştır.

 

-Sarmal Garaj Kapısı

Sarmal garaj kapıları dikey olarak açılır ve garajda çok az yer kaplar. Tasarımı sayesinde garaj içinde ve garaj önünde maksimum hacim sağlar. Kapı açıklığı formunun önemi yoktur ve kolaylıkla monte edilebilir.


-Yana Açılır Seksiyonel Garaj Kapıları

Seksiyonel garaj kapıları, özel montaj durumları için ideal çözümdür. Bu kapı türü diğer garaj kapılarından farklı olarak yana doğru açılır. Bu özelliği ile garajın tavanı depolama amaçlı olarak kullanılıyor ise veya kapı kanadı yapısal nedenlerden dolayı (eğri tavan, alçak lento, boru tesisatları vs.) tavanın altına yerleştirilemediği durumlarda pratik çözüm sunar.  


Garaj kapısı modelleri ve fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 0216 309 5770