Ana Sayfa

Fotoselli Teleskopik Kapılar

Fotoselli Teleskopik Kapılar
  • 2019-11-03 02:01:37

Fotoselli Teleskopik Kapılar

Dormatik olarak Teleskopik fotoselli kayar kapılarınızı çeşitli güvenlik camları ,renklendirme teknikleri ve zengin olanaklarla zevkinize ve ihtiyacınıza göre yapmaktayız.

 


Fotoselli Teleskopik Kapılar tek yöne ve çift yöne duvar ya da kendi sabiti üzerinden kayarak açılan kapılardır. Dar alanlarda maksimum geçiş genişliği sağlar. Düz kayar kapı sistemlerinin gerekli geçiş boşluğunu veremediği noktalarda teleskopik kapılar birbiri üzerine açılan kanatları ile maksimum geçiş açıklığı ve fonksiyonel çözüm sağlarlar. Teleskopik otomatik kayar kapılar toplam genişlik ölçüsünü tek yöne açılır uygulamalarda iki adet hareketli kanat ve bir adet sabit kanat olmak üzere üç parçaya bölerken çift yöne uygulamalarda toplam alan dört adet hareketli kanat ve iki adet sabit kanat olmak üzere altı parçaya bölünmektedir.

 

Diğer otomatik kapılarda olduğu gibi Fotoselli Teleskopik Kapı fiyatları da keşif yapılarak alınan ölçülerin sonucunda belirlenebilmektedir. Teleskopik kapı, fotoselli kapılarla aynı teknik özelliklere sahiptir ve kullanım amacı da aynıdır. Diğer yana kayar fotoselli kapıların aksine kanatları üst üste binerek açılır. Kullanım kolaylığı ve görsel olarak dar yerlerin vazgeçilmez çözümü olarak kullanılan Teleskopik Fotoselli Yana Kayar Kapılar genellikle 2 veya 3 kanattan oluşur. Ağırlıklı olarak market ve mağaza girişlerinde kullanıkmaktadır.

 

 


Otomatik Kapı Sistemlerinizde yaşadığınız teknik sorunlar için 7/24 bizlere ulaşabilirsiniz. Firmamız yılların deneyimi ve uzman kadrosu ile tamir ve teknik servis hizmeti de sunmaktadır.