Ana Sayfa

Fotoselli Kapı - Endüstri Kapı

Fotoselli Kapı - Endüstri Kapı
  • 2019-09-06 17:50:15

Fotoselli Kapı - Endüstri Kapı

Dormatik olarak, kısa sürede servis gerektirmeyen Fotoselli Kapılarda, servisin ulaşamadığı yerlerde 24 saat telefonla çözüm desteği, internet modülü ile ihtiyaç anında müdahale sunuyoruz.

İşletme imajınızın sürekli olarak yeni görünmesini sağlayan fotoselli kapı sisteminde müşteri memnuniyetini prensip edinerek, uzman satış ve teknik ekibimizle hizmet sunmaktayız. Her satış sonrası 24 saat servis desteği sağlamaktayız. Servisin ulaşamadığı yerlerde ise telefon ile çözüm desteği veya internet modülü sayesinde kilometrelerce uzaktan bağlanarak her ihtiyaç halinde sorunu çözerek müdahalede bulunmaktayız.

Cam ya da görünen paslanmaz çelik krom çerçeveli camlar ile hazırlanan tasarımlarda aynı zamanda enerji tasarrufu için üretilen bu kapılar geçiş alanına girdiğinizde sizi anında algılar ve kendiliğinden açılır. Kapının açılmasında fiziksel bir güce gerek yoktur. Kullanımı zahmetsiz ve kolay olan fotoselli kapı sistemleri estetik olmaları ile de tüm dekorasyonlara uyumludur. Fotoselli kapı ölçülerinde Dormatik olarak çeşitlilik gösteren ürün grubumuzda kullanılan alanın boyutunun önemi yoktur, dar alanlarda dahil farklı çözüm seçeneklerimizle mimarinize en uygun kapı türünü seçebilirsiniz.

Dormatik olarak ürün portföyümüzde bulunan, titizlik ile imal edilen, kusursuz mekaniğinin yanı sıra elektronik mühendislik birikimi sayesinde son derece konforlu ve uzun ömürlü olan Otomatik kapı, Otomatik Kapı Sistemleri, Fotoselli Kapı, Döner Kapı, Kayar Kapı, Kepenk, Bariyer, Seksiyonel Kapı, Dairesel Kapı, Hızlı Pvc Kapı, Endüstri Kapı Sistemlerini üretmekte ve 7/24 servis hizmeti sağlamaktayız. Ürünlerimiz birçok test ve aşamalardan geçerek müşterilerimize sıfır hatayla hizmete sunulmaktadır.