Ana Sayfa

Endüstriyel Kepenk

Endüstriyel Kepenk
  • 2019-10-28 23:59:02

Endüstriyel Kepenk

 


 

 

Endüstriyel Kepenk

 


 

 

Endüstriyel Kepenk Sistemleri iş yerinizin güveliği için kullanabileceğiniz en estetik otomatik kepenk çözümüdür. Ayrıca çok sık kullanılmayan fabrika ve depolar için hem uzun süreli hem de ucuz çözümdür. Dormatik Endüstriyel Kepenk Sistemleri mimari tasarıma uygun olup olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlayacak şekilde üretilmektedir.

 

 

Endüstriyel Kepenk Avantajları

 

Paslanmaya karşı son derece dayanıklı sistemlerdir.

 

Alüminyum lamelleri ve opsiyonel yüksek hızlı çalışan endüstriyel motorları ile endüstriyel tesisinizde yükleme boşaltma trafiğinize hız kazandırırlar.

 

Özel tambur sistemi klasik sarmal kapılardan çok daha uzun ömürlü çalışmakla birlikte daha az bakım gerektirirler.

 

 


 

 

Endüstriyel kepekler sağlam, dayanıklı alüminyum profillerle üretilmiş olup, Otomatik Kepenk Sistemleri kapalı iken sağlamış olduğu güvenlik,caydırıcılık ve kullanım kolaylığı işyeri sahipleri için vazgeçilmez özelliklerin başında geliyor. Uzaktan kumandalı anahtar şartelli ve renk seçenekleri mevcuttur. Endüstriyel Kepenk sistemleri kapalı iken sağlamış olduğu güvenlik ve caydırıcılık, iş yeri sahipleri için vazgeçilmez özelliklerin başında geliyor. Her çeşit mimari tasarım ve çevreye uyum sağlayarak, vitrininize estetik bir görünüm kazandıran endüstriyel kepenklerimiz binalarınızı ve iş yerlerinizi yıllarca korumaya devam eder.

 

Firmamız endüstriyel kepenk sistemleri, panjur sistemleri, kapı sistemleri ve diğer alanlarda müşteri memnuniyet esasını prensip edinerek, uzman kadromuz ile satış, üretim, montaj ve servis konularında hizmet vermekteyiz.