Ana Sayfa

Endüstriyel Sanayi Kapılar

Endüstriyel Sanayi Kapılar
  • 2019-11-14 22:23:27

Endüstriyel Sanayi Kapılar

 

Endüstriyel Sanayi Kapılar diğer adı ile Seksiyonel Kapılar olarak da bilinmektedir. Sirkülasyonun yoğun olduğu, giriş çıkış trafiğinin kontrol edilmesinin gerektiği her türlü fabrika depo binalarının mal giriş, çıkış ve yükleme boşaltma noktalarında rahatlıkla ve güvenle kullanılabilen kapılardır. Elektrik motoru takılarak veya kapı ağırlığını dengeleyen torsiyon yay (kurmalı yay) sistemi sayesinde manuel olarak kolaylıkla açılabilir. Kapı ağırlığı kullanıcıyı etkilemez. Yaylar standart olarak 15.000 kez harekete dayanımlı olarak imal edilmiştir. Daha uzun ömürlü yaylarda opsiyonel olarak takılabilir.

 

Yer tasarrufu sağlayan seksiyonel kapı sistemleri, farklı kızak tipleri sayesinde her türlü endüstriyel yapıya uyumludur.

 

 

 

Endüstriyel Sanayi Kapılar'ın Avantajları

 

Endüstriyel Sanayi Kapılar özel formdaki paneller ve tasarımı sayesinde yüksek seviyede ısı, ses ve toz yalıtım sağlar. Bu sayede ısıtma ve soğutma masraflarını minimize eder. Yapının şekline uygun yataklama seçenekleri mevcuttur. Sık açılıp kapanmaya uygun bir motor ve torsion yay sistemine sahiptir. Uzun ömürlü oluşu en önemli özelliklerinden birisidir. Konforlu çalışma sistemine sahiptir. Modern görünümü ile işletmelerinize değer katar. Motor sistemleri elektrik kesintisi halinde motor mili boşaltılarak veya zincir yardımıyla manuel olarak açılır. Hayat boyu yağlama gerektirmez. Bu sırada elektrik gelse bile kullanıcı güvenliği açısından manuel kumanda önceliklidir. Endüstriyel seksiyonel fabrika kapıları içerisini göstermeyen endüstriyel panellerin yanı sıra alüminyum profillerden ve pleksiglass camdan imal edilerek gerek dış cepheye uyumluluğu gerekse vitrin görünümü ile dikkat çeker.

 

 

 

Dormatik olarak Endüstriyel Sanayi Kapı tamir, bakım, montaj ve imalat hizmetlerimiz ile 7/24 ihtiyaçlarınızı uzman ekibimiz ve birinci sınıf malzemelerimiz ile karşılamaktayız.