Ana Sayfa

Endüstriyel Kepenk Sistemleri

Endüstriyel Kepenk Sistemleri
  • 2019-11-08 01:22:16

Endüstriyel Kepenk Sistemleri

 

Diğer projelerimizde olduğu gibi Endüstriyel Kepenk Sistemlerinde de imalat, montaj, tamir ve servis hizmetini uygun ödemelerle ihtiyaca yönelik sağlamaktayız

Endüstriyel kepekler sağlam, dayanıklı alüminyum profillerle üretilmiş olup, Otomatik Kepenk Sistemleri kapalı iken sağlamış olduğu güvenlik, caydırıcılık ve kullanım kolaylığı işyeri sahipleri için vazgeçilmez özelliklerin başında geliyor. Uzaktan kumandalı anahtar  ve renk seçenekleri mevcuttur. Endüstriyel Kepenk sistemleri kapalı iken sağlamış olduğu güvenlik ve caydırıcılık, iş yeri sahipleri için vazgeçilmez özelliklerin başında geliyor.

 


 

 

Dormatik Endüstriyel Kepenk Avantajları

 


-Paslanmaya karşı son derece dayanıklı sistemlerdir.

 

-Alüminyum lamelleri ve opsiyonel yüksek hızlı çalışan endüstriyel motorları sayesinde endüstriyel tesisinizde yükleme boşaltma trafiğinize hız kazandırır.

 

-Özel tambur sistemi klasik sarmal kapılardan daha uzun ömürlü çalışır ve daha az bakım gerektirirler. Ayrıca çok sık kullanılmayan fabrika ve depolar için uzun süreli, ekonomik çözümlerdir.

 

-Mimari tasarıma uygun yapıda ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma sağlayacak şekilde üretilir.

 

Ergonomik tasarımı sayesinde çalışma alanı olarak az yer kaplaması, maliyet odaklı daha uygun fiyata imal edilmesi, elektrostatik fırın toz boyama tekniği ile cephe ile uyum sağlayabilme özelliği, sessiz çalışma özelliği gibi özellikleri sayesinde daha çok tercih edilen endüstriyel kapı sistemidir. Trafik akışını iyileştirmek ve saklanan mal varlıkları güvence ederken binanın enerji kaybını azaltarak, güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak için yardımcı olur. Edüstriyel Otomatik Kepenkler depolarda, atölyelerde, kamu kurumu binalarında, ulaşım alanlarında, havaalanlarında ve alışveriş merkezleri gibi iç ve dış uygulamalar için araç erişimini ve güvenliğini sağlamak amacı ile kullanılmaktadır.

 


 

 

Her çeşit mimari tasarım ve çevreye uyum sağlayarak, vitrininize estetik bir görünüm kazandıran endüstriyel kepenklerimiz binalarınızı ve iş yerlerinizi yıllarca korumaya devam eder.