Ana Sayfa

Bahçe Kapıları

Bahçe Kapıları
  • 2019-09-04 20:46:52

Bahçe Kapıları

Şık, dayanıklı ve farklı tasarımlarda bahçe kapıları modellerini üstelik uygun fiyatlarla hizmetinize sunmaktayız.

Firmamız tarafından kişisel zevklerinize göre ahşap, ferforje, sac kaplamalı veya demirden üretilebilen otomatik bahçe kapılarının otomasyonu sağlanmakta, montaj ve servis hizmeti verilmektedir. Otomatik Bahçe Kapısı konusunda üretim, satış ve montaj yapan uzman kadroya sahip olan firmamız Türkiye'de ve bölgede hizmet sektöründe kaliteli montaj, yedek parça ve kaliteli ürünlerimizle müşteri memnuniyet odaklı bir vizyona sahiptir. Dormatik olarak güvenlik ve konfor açısından tercih edilen Otomatik Bahçe Kapısı Sistemlerinde uzun ömür garantisi vermekteyiz.

Bahçe kapıları; Fabrika, site, okul, hastane gibi yerlerde güvenliği karşılamak amacı ile kullanılan modern bir çözümdür. Çok fonksiyonlu kullanıma uygun olmakla birlikte özel profil sistemli tasarımları sayesinde mimari uygulamalarda estetik ve çağdaş çözümler sunarlar. Farklı mimari konumlara göre dizayn edilirler ve montajları yapılır. İstenilen açıda radarlar ile donatılarak açma kapama alanı ayarlanabilir.

Otomatik Bahçe Kapılarında opsiyonel olarak sunulan ayrıcalıklar arasında; Giriş çıkışlarınızda ikinci bir komuta gerek kalmadan otomatik olarak kendini kapatan Otomatik Bahçe Kapıları sayesinde kapınızın elektrik kesintisinde dahi açık kalma olasılığı kesinlikle yoktur. Tüm kapı modellerinde kapanma ve açılma sensörü uygulanabilmektedir. Ayrıca opsiyonel olarak sunulan bataryalarla elektrik kesintilerinde de çalışırlar. Firmamız taktığı ve montajı yeni yapilan tüm sistemlerde 2 yıl garanti kapsamında ücretsiz servis hizmeti sunmaktadır. Yana Kayar Bahçe Kapıları, raylı bahçe kapıları konut veya işletmenizde kullanılan otomatik kapı sistemleridir. Uygulanan motor vasıtası ile aracınızdan inmeden kapınızı açmanızı sağlar. Kapı otomatik olarak açılır ve ayarlanan süreye bağlı olarak da otomatik olarak kapanır.


Bahçe kapısı görselleri için web sitemizi ziyaret edebilir, detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.