Ana Sayfa

Araç Bariyer Sistemleri - 0216 309 5770

Araç Bariyer Sistemleri - 0216 309 5770
  • 2019-09-22 11:52:50

Araç Bariyer Sistemleri - 0216 309 5770

Otoparklarda güvenlik için ideal çözüm olan araç bariyer sistemlerinde güncel teknoloji, dayanıklılık, maksimum destek ve uzman kadro Dormatik.


Araç giriş ve çıkışların kontrol altında tutulabilmesiyle beraber abone ya da üye olmayan araçların otopark kullanımlarını engellemek ve konuk olarak alınan araçların kaç saat saat bölgede durduklarını hesaplamak adına bariyer sistemleri oldukça kullanışlıdır. Parmak izi, kart okuyucu ve OGS sistemleriyle beraber, bariyerler entegre edilir ve geçiş kontrolleri sağlanır. Bu şekilde ise otoparkta yer alan araç sayısı kontrolleri sağlanır. Dormatik olarak firmamız deneyimli kadrosu ile maksimum düzeyde destek sunarken maksimum güvenlik ile hizmet sunmaktadır.


 


Ayrıca firmamız 7/24 hizmeti ile bariyer sistemlerinin istenilen her ebat ve ölçüde imalatını, satışını ve servis desteğini sunmaktadır.

Kollu bariyer ve mantar bariyer road blocker, tuzaklar ve kapanlar gibi bariyer çeşitleri bulunmaktadır. Kollu bariyerler, plaka tanıma ve bilet verme gibi sistemlerle çalışarak trafikte düzen ve güvenliği sağlarken, mantar bariyerler daha çok yaya geçişine engel olmadan araçların yayalara çarpmasını engellemek için kullanılmaktadır. Bunun dışında terör ve suikast eylemlerine karşı kullanılan mantar bariyer çeşitleri de bulunmaktadır. Road blocker sistemi yolu geçişe kaparken, tuzaklar ve kapanlar ise araçların ters yönden girişine engel olur. Firmamızın özel tasarlamış oldugu suikast mantarı tamamen bombalı araçlar ve araçlı intihar saldırılarını önlemek için özel dizayn edilen bir bariyer çeşididir.

 


 

Otopark bariyer fiyatları veya projelendirme için ücretsiz keşif talep edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz. 216 309 5770 hızla değişen teknolojiyi güncel olarak takip ederek, özel tekliflerle size hizmet sunmaktayız. Kollu, tuzak, road blocker, mantar bariyer ve plaka okuma sistemleri gibi bariyer sistemlerinde size özel tekliif ve fırsatları kaçırmayın.